Beste leden en geintresseerde

Welkom bij Aquarius Helmond!

Bij Aquarius Helmond geniet je van boven en onderwater actief zijn. Je kunt bij ons duiken en snorkelen. Spel, trainen en het begin van opleidingen doe je in zwembad de Braak. Na afloop kun je gezellig napraten met andere leden in de kantine van het zwembad.
In het zwembad ligt leenmateriaal en een beschikbare gebufferde vulinstallatie zodat je duikfles snel weer vol is!

Wat bieden wij?

Duiken

Veel mensen maken kennis met duiken in hun vakantie. Regelmatige oefening of een opfriscursus vergroot het plezier en bevordert je veiligheid onder water. Bij Aquarius kun je verschillende opleidingen volgen, en ook voor mensen met een duikbrevet is er veel ruimte voor gezelligheid, georganiseerde duiken, zwembadtrainingen, buddy vinden en ermee duiken, fles vullen etc.

Snorkelen

Bij duikvereniging Aquarius kun je zowel duiken als snorkelen. Duikteam Aquarius is een vereniging met meer dan 50 jaar snorkelervaring. Wij verzorgen snorkellessen voor junioren en senioren

Waarom kiezen voor de Helmondse Vereniging voor Onderwatersport Aquarius?

Hier zijn enkele redenen:

Duiken: Wij bieden de mogelijkheid om te genieten van de onderwaterwereld en prachtige duiklocaties te verkennen.

Buiten duiken: Naast onze reguliere zwembadtrainingen organiseren we ook regelmatig buiten duikexcursies, zodat je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van de onderwaterwereld.

Zwembad de Braak: Onze zwembadtrainingen vinden plaats in het moderne en goed uitgeruste zwembad de Braak, waar we ons kunnen voorbereiden op avontuurlijke duiken.

Ervaren duikinstructeurs bieden kwalitatieve trainingen in zowel het zwembad als buitenwater.

We hebben een eigen mogelijkheid om perslucht flessen te vullen

Maak deel uit van onze sportvereniging en ontdek de wonderlijke onderwaterwereld!

Waar kunt U ons vinden;

  • Van september tot april indoor trainen op de maandagavond van 20:30-21:30 uur in zwembad De Braak, lokatie: Sportcampus de Braak Helmond.

Wil je duiken, meldt je dan even op de whats-app of op e-mail , de instructeurs staan voor je klaar.