Vullen.

De verhuizing van de compressor heeft plaats gevonden, hij staat op zijn plaats en is in staat om flessen te vullen. Er moet echter nog wat gebeuren voordat de compressorruimte helemaal klaar is.

Op dit moment staan alle zwembad spullen oook opgeslagen in de compressorruimte, gewoonweg omdat de opslag ruimte voor de verenigingen nog niet voorzien is van enig opslag materiaal zoals kasten of rekken al dan niet afsluitbaar. Hierdoor is de bewegingsvrijheid in de compressorruimte beperkt.

Verder hebben we reeds geconstateerd dat de temperatuur van de compressor met ruim 9 graden stijgt indien de compressor meer dan 30 minuten volop draait, en dit alles bij omgevings temperatuur van 5 graden. Indien de buitentemperatuur stijgt naar boven de 30 graden dan moet er geforceerd gekoeld worden. De ventilator is reeds aanwezig maar dient nog gemonteerd te worden tesamen met de buizen.

Inrichting compressorruimte, Guido is nog bezig om een werkbank te regelen, we hopen dat deze spoedig beschikbaar komt.

Toegang tot vulruimte

In tegenstelling tot de vorige lokatie, waar de meeste vullers een sleutel van het fietsenhok hadden is het bij Optisport anders georganiseerd. De deur van de compressorruimte maakt deel uit van een sleutelplan. De sleutel, waarvan Edwin er 1 in bezit heeft, geeft namelijk ook toegang tot het zwembad zelf. Voor deze sleutel is getekend en heeft Edwin een instructie moeten volgen om het alarm te deactiveren. Het vermenigvuldigen van deze sleutel is strafbaar en dat moeten we ook niet willen.

Opties om verruimde toegang te krijgen zodat alle vullers weer hun vuldienst kunnen uitvoeren zijn:

  • Sleutel ophalen bij de receptie, waar dan een “smoelenlijst” ligt met daarop degene die daartoe geautoriseerd zijn, de vullers.
  • Afspraak maken met beheerder om meer sleutels te verkrijgen
  • Een eigen sleutel, buiten sleutelplan waar beheerder en technische man ook een kopie van krijgen, dit eerst na overleg.

We stellen voor om met het eerste te beginnen en dan t.z.t. te zien wat voor een mogelijkheden er ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *